Freskus er et kommunalt frisklivssenter som ligger i Fåvang sentrum. Vi åpnet dørene høsten 2013, til nyoppussede treningslokaler med nytt og moderne utstyr. Her dekker vi et bredt tilbud, og har medlemmer i alle aldre.

Freskus har to faste ansatte, i tillegg til treningsinstruktører. I tillegg til å fungere som treningssenter, rommer Freskus også Frisklivssentralen i Ringebu Kommune, samt leier ut lokaler til private aktører. Disse kan du lese mer om her: Friskis&Svettis, Frisklivskonsulent Anne Berit Melkild. Frisklivssentralen er et tilbud til deg som ønsker hjelp til å endre vaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold eller tobakk.

Styrketrening:

Freskus tilbyr magasinapparater for styrketrening av hele kroppen. I tillegg finnes et godt utvalg av frivekter, både i form av Olympiastenger, z-stang og manualer. Det skal være mulig for deg å finne utstyr og øvelser enten du er nybegynner eller har trent dedikert i mange år.

Matteområde:

På et matteområde på senteret finner du blant annet slynge, medisinballer og et utvalg kettlebells.

Kondisjonstrening:

Freskus tilbyr et stort utvalg kondisjonsapparater. Tredemøller, Ellipsemaskiner, sykler i ulike varienter, stakemaskin og romaskin.

Gruppetimer:

På Freskus har du mulighet til å være med på ulike gruppetimer både på kveldstid og dagtid. Se aktivitetskalender for en oversikt.

Garderober og dusjer til dame og herre


Våre ansatte

Tuva Breivik (bilde)

Tuva Brevik

Tuva er daglig leder og frisklivsveileder på Freskus og Frisklivssentralen. Hun er utdannet innen helse og trening fra Høgskolen i Sogn og Fjordane, og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Tuva er på Freskus alle hverdager mellom kl. 08.00 og 15.30 og tar imot alle henvendelser.

Tone Heggelihaugen (bilde)

Laila Bårdsløkken

Laila har ansvar for fakturering. Hun er på Freskus onsdager mellom kl. 07.30 og 15.00, og svarer på spørsmål angående medlemskap og fakturering.


Bilder fra senteret