Anne Berit er utdannet Friskvernkonsulent med hovedvekt på klassisk massasje og avspenning. I tillegg er hun utdannet helsesekretær og har grunnkurs i medisin. Hun er diplomert innen vitamin-, mineral- og symbioseterapi, og hårmineralanalyser.
Før hun startet utdanninger og jobb innen kropp og helse var Anne Berit butikkleder hos Vita på Lillehammer. Hun har også jobbet en periode i en prosjektstilling for Frisklivssentralen i Sør Gudbrandsdal. I tillegg til praksisen sin på Freskus jobber Anne Berit nå ute i bedrifter, og som miljøarbeider i Lillehammer kommune.
Anne Berit har vært på Freskus siden mars 2014. Hos oss tilbyr hun klassisk massasje, hårmineralanalyser og medisinsk yoga.

Klassisk massasje: Tradisjonell muskelmassasje som myker opp musklene og øker sirkulasjonen.

Pris:

Grunnet myndighetenes innføring av moms på alternativ behandling må prisene nå økes. De nye prisene er:

30 minutter    kr. 500
45 minutter    kr. 650
60 minutter    kr. 790

Det vil en periode være et smitteverntillegg på 25 kr per behandling.

Ta kontakt for pris ved ønske om lengre massasje.

Hårmineralanalyser: Kan avdekke ubalanser i kroppens biokjemi, vise vitamin og mineralstatus og påvise eventuelle tungmetaller. Basert på en analyse kan endring i kosthold og livsstil forbedre næringsbalansen i kroppen. se mer på haranalyser.com.

Medisinsk yoga: Yogaøvelser som gjøres sakte og kontrollert for å utvikle fysisk fleksibilitet og skape mental avspenning. Mye fokus på pusten og hvordan den påvirker helsa vår. Se mer på mediyoga.no.

Anne Berit tilbyr også tjenester som klassisk massasje ute i bedrift.
Ta kontakt med henne for timebestilling, info om priser eller bedriftsavtale.

Kontaktinfo

Mobil: +47 908 74 465