Anne Berit er utdannet Frisklivskonsulent med hovedvekt på klassisk massasje og avspenning. I tillegg er hun utdannet helsesekretær og har grunnkurs i medisin. Hun er diplomert innen vitamin-, mineral- og symbioseterapi, og hårmineralanalyser.
Før hun startet utdanninger og jobb innen kropp og helse var Anne Berit butikkleder hos Vita på Lillehammer. Hun har også jobbet en periode i en prosjektstilling for Frisklivssentralen i Sør Gudbrandsdal. I tillegg til praksisen sin på Freskus jobber Anne Berit nå ute i bedrifter, og som miljøarbeider i Lillehammer kommune.
Anne Berit har vært på Freskus siden mars 2014. Hos oss tilbyr hun klassisk massasje, hårmineralanalyser og medisinsk yoga.

Klassisk massasje: Tradisjonell muskelmassasje som myker opp musklene og øker sirkulasjonen.

Pris:
30 minutter    kr. 400
45 minutter    kr. 500
60 minutter    kr. 600

Ta kontakt for pris ved ønske om lengre massasje.

Hårmineralanalyser: Kan avdekke ubalanser i kroppens biokjemi, vise vitamin og mineralstatus og påvise eventuelle tungmetaller. Basert på en analyse kan endring i kosthold og livsstil forbedre næringsbalansen i kroppen. se mer på haranalyser.com.

Medisinsk yoga: Yogaøvelser som gjøres sakte og kontrollert for å utvikle fysisk fleksibilitet og skape mental avspenning. Mye fokus på pusten og hvordan den påvirker helsa vår. Se mer på mediyoga.no.

Anne Berit tilbyr også tjenester som klassisk massasje ute i bedrift.
Ta kontakt med henne for timebestilling, info om priser eller bedriftsavtale.

Kontaktinfo

Mobil: +47 908 74 465